Bilal, 'Yerel basını ayrım yapmadan önemsiyoruz'

Haftalık, 15 günlük ve aylık gazeteler olarak ortak hareket etme amacıyla kurulan Yerel Medya Güç Birliği Platformu Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal’i ziyaret ettiler. Ziyarette yerel basının içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler veren heyet, Başkan Yardımcısı Bilal ile eğitim ve spor üzerine sohbet etti..

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, 'Türkiye'de ulusal basının olduğu kadar, yerel basının da önemli olduğunu söyleyerek, "yerel basını da önemsiyoruz" dedi.

Basının önemine değinen Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, "Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri vardır. Yerel Medya Güç Birliği Platformu’na başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı K. Yalçın Göl, Yüreğir Belediyesi’nin kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek, “Gazete ayrımı yapmayarak yerel basına destek veren Başkan Fatih Mehmet Kocaispir'e teşekkür ediyoruz” dedi.