'Spor Gündemi' potanın efsane ismi Şevket Erden’i konuk etti

Botaşspor’un efsane Genel Menajeri Şevket Erden kadın basketbolu başta olmak üzere Adana basketbolu ile ilgili görüşlerini de aktardı.

Salı günleri saat 11:11’de yayınlanan sporun tüm detaylarıyla ele alındığı Artı Haber Gazetesi’nin deneyimli spor yazarı Kamil Yalçın Göl ile Çukurova Barış Gazetesi’nin tecrübeli spor yazarı  Basri Baş’ın yorumlarıyla renk kattığı “SPOR GÜNDEMİ” isimli program 96.2 Mavi Radyo’da yine fark yarattı..

BAŞARILI OLMAK ÇOK BASİT

Adana’da basketbolda büyük potansiyel olmasına karşılık kulüplerde görev konusunda ciddi hatalar yapıldığını belirten Botaşspor’un eski efsane Genel Menajeri Şevket Erden, ’’ Bir dönem Avrupa kupalarında ve ligde fırtına gibi esen Adana’nın basketbolda dibe vurması üzüntü verici. Kulüplerimiz görevlendirme yaparlarken liyakat aramadıkları için bugünlere geldik. Önceki yıllarda 1.Lig ve Süper Lig’de yer alan Ceyhan Bld. ile ABK kulüpleri şimdi neredeler?

Geçen yıl Seyhan Belediyespor’un ayırdığı dev bütçeye karşılık elde ettiği sonuç düşündürücüdür. Basketbolumuz doğru isimler ile mütevazi bütçelerle çok daha başarılı olabilirler. Yeter ki amacımız basketbol olsun” diye konuştu.