Masa Tenisi Süper Ligi 2.etap karşılaşmaları Adana'da tamamlandı

 

Pandemi vakaları nedeniyle; Erkeklerde TED ve Yalova Belediye Spor, kadınlarda ise Trabzonspor, Kocasinan Belediye Spor, Çorum Gençlik Spor, Merit Grup Real Mardin ve Fenerbahçe takımlarının Adana etabı karşılaşmaları Federasyon Yönetim Kurulu kararı ile ertelendi. Söz konusu takımların maçları ileriki etaplarda oynanacak. Öte yandan İstanbul VMT ve İstanbul DSİ SPOR kadın takımları pandemi vakalarından çekindiklerinden Adana etabına katılmadılar.

Erkeklerde Beşiktaş 9 maçta 9 galibiyete ulaşarak 18 puanla 2.etap sonunda liderliğe yerleşti. Sarkuysan 9 maçta 17 puanla ikinci sırada yer alırken, 16 puanlı beş takım Çorum Spor İhtisas 10 maç, Fenerbahçe 8 maç, KBS MTD 8 maç, Girne Amerikan Üniversitesi 10 maç ve İstanbul BBSK 8 maç sonunda üçüncü sırayı paylaştılar.

Kadınlarda ise TİGEM Spor 10 maçta 10 galibiyete ulaşarak 20 puanla 2.etap sonunda ilk sırada kendisine yer buldu. İstanbul BBSK 9 maçta 15 puanla ikinci sırada yer alırken, 14 puanlı beş takım Bursa Büyükşehir 7 maç, Bu Piliç Spor 8 maç, Adana Masa Tenisi İhtisas 9 maç, Batman Belediye Spor 10 maç ve Yalova Belediye Spor 11 maç sonunda üçüncü sırayı paylaştılar.