‘Böyle yönetici istemiyoruz’

SPOR ADAMINA YAKIŞMAYAN HAREKET

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Adana İl Temsilcisi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu’nun sosyal medya ile what’s-up grubunda yaptığı paylaşımlar sonrası hala göreve devam etmesi şaşkınlık yaratıyor.

Veliler, “Sporumuzda böyle yöneticilerin olması utanç vericidir. Bu rezalete bir son vermek gerekiyor” diye ateş püskürüyor.

GÖZLER YETKİLİLERDE

Adana Valisi Süleyman Elban ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar başta olmak üzere yetkililerden bu konuda duyarlılık beklediklerini belirten kulüp yetkilileri ile veliler, “Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Adana İl Temsilcisi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu’nun kişisel facebook hesabından rakılı fotoğraflar paylaşması çok çirkin. Paylaşımlar rakı ve alkol tüketimini özendiren unsurlar olup, gençlere kötü örnek oluşturuyor. Sporumuzda böyle yöneticilerin olması utanç vericidir. Bu rezalete bir son vermek gerekiyor. Bu nasıl çağdışı bir zihniyettir. Adana için önemli işlere imza atan Sayın Valimizden bu rezalete acilen çözüm bulmasını istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

CUMHURBAŞKANI’NA ŞİKAYET

Sosyal medya hesabı ile what’s-up grubunda yaptığı paylaşımlar tepki toplayan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Adana İl Temsilcisi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu’nun görevden alınması için vatandaşlar, başta TBF olmak üzere, Cimer,  Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adana Valiliği’ne şikâyette bulundular.

 

KAYNAK: ARTI HABER GAZETESİ