Adanalı yüzücü Bedirhan Bedir Türkiye şampiyonu oldu

Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Kız/Erkek Yüzme Türkiye Birinciliği 31 ilden 337 sporcunun katılımıyla Giresun’da Çotanak Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzunda yapıldı.

Müsabakaların öncesinde ‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler ve 78 Gençlik ve Spor Bakanlığı personeli için saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün ardından ‘kültür turu’ olarak kentin çeşitli tarihi alanları ile Giresun Adasını ziyaret ettiler.

Adana Özgür Kulaçlar Spor Kulübü ciddi ve planlı çalışmaları ile Adana’yı yarışmalarda başarı ile temsil ederek fark yaratmaya devam ediyor.

Kulaçlar Spor Kulübü Koordinatörü Özgür Yarar, “Elde ettiğimiz başarıları geride bırakmak için mücadele ediyoruz. Kulüp sporcularımızın mükemmel iradesi ve disiplini için her birine teşekkür ediyorum. Aralıksız, istikrarlı ve azimli bir çalışma temposunu asla elden bırakmadan çalışıyoruz. Ailelerimizin ve üyelerimizin memnuniyeti sayesinde istikrarlı gelişimimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER:KAMİL YALÇIN GÖL